Κατάληψη στο Μπίνειο

Φάωνος & Χ. Τρικούπη, Μυτιλήνη

 • Βιβλιοθήκη Μπινείου

 • ΚΙνηματογραφικη Ομαδα Provolone

 • MUSAFERAT

 • Αντιφασιστικός Συντονισμός Λέσβου

 • 105fm

 • Έντυπο δρόμου

Προβολές Νοεμβρίου

05 Nov 2013

Provoléïêôïâôç

One Response to “Προβολές Νοεμβρίου”

 1. 1
  ffgghh Says:

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
  Στη χώρα του ΔΝΤ, της φτώχειας και των αυτοκτονιών κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν με θράσος φωτογραφικές προσλήψεις! Eνώ όλοι ασχολούνται με τους άμοιρους τσιγγάνους όλοι ξέχασαν τα τρόικα boys…
  To Πανεπιστήμιο Αιγαίου (το χειρότερο στην Ελλάδα σύμφωνα με τις λίστες που το ίδιο το κράτος δίνει) συνεχίζει να προσλαμβάνει κόσμο.
  Εδώ η προκήρυξη:
  http://www.ru.aegean.gr/announcement/attachment/1035/Prosklisi_30katigories_Orthi-signed.pdf
  Διαβάστε την πριν την κατεβάσουν. Έχετε ξαναδεί να ζητάνε συγκεκριμένο master ή διδακτορικό (που το έχουν μόνο κάποιοι στην Ελλάδα) και να θεωρείται αυτό αντικειμενικότητα και αξιοκρατία; Και αν το έχετε ξαναδεί αυτό πως αλλιώς λέγεται αν όχι φωτοπρόσληψη (φωτογραφίζεται από πριν ποιος πρέπει να προσληφθεί…)
  Αφού λοιπόν είχαν αποφασίσει από πριν κοροιδέψαν τον κόσμο με συνεντεύξεις για να πάρουν πάλι αυτούς που είχαν αποφασίσει από πριν. Κοινώς μας δουλεύουν. Και τα λεφτά είναι των ΕΣΠΑ!
  Εμφανίστηκαν λοιπόν άτομα για τις θέσεις με περισσότερα προσόντα και βέβαια δεν τους πήρανε. Στις ενστάσεις του κόσμου το πανεπιστήμιο Αιγαίου δεν απαντάει ποτέ εγγράφως, ενώ Πρύτανης και αντιπρύτανης δεν απαντάνε στα τηλέφωνα αν θες να ρωτήσεις για τις φωτογραφικές προσλήψεις.
  Ο εισαγγελέας τι κάνει; Οι δημοσιογράφοι στη Μυτιλήνη και στη Χίο; Οι φοιτητές;
  ασε τους φοιτητοπατέρες ξέρουμε, όπως και οι ίδιοι ξέρουν το μέλλον τους-φωτοπροσλήψεις…
  αμεση διερεύνηση του θέματος. Να απαντήσει το πανεπιστήμιο δίνοντας επιτέλους λίστες επιτυχόντων (επιτέλους) με τα προσόντα των επιλαχόντων.
  ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!
  ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΙΚΑ BOYS!!

Leave a Reply